Dags för lite nytt på bloggen.

Det var flera år sedan jag var inne och skrev på min blogg men nu är det dags att börja så smått. Pandemin tog väl musten ur de flesta och som pensionär blev dagarna tämligen lika. Dessutom blev det ett trist år som följde på det. Nu får vi vända blad och se livet från den ljusa sidan.

Vi fick ett infall när vi kom på att att såväl tid som hälsa skulle göra det möjligt att resa till Thailand mera bestämt Ban Huay Yang den lilla byn utan stress. Vi lyckades få de två sista biljetterna det datum vi valt för avfärd och vi slog till.

Ovan molnen

Det blev Thaiair eftersom det är ett av de bolagen som flyger direkt. Resan gick väldigt bra och vi lyckades sova mesta tiden förutom de stunder vi åt. Jag hade laddat ner några filmer på min iPad samt även lagt en pocketbok i väskan. Lyssnade lite på en ljudbok så det blev ingen tid till vare sig bok eller film. Det måste man se som positivt. Utanför fönstret svävade molnen tätt, svårt o se om det var snö eller moln. Vackert i alla fall.Väl framme blev det en taxi till Holiday In hotell mitt i centrum, Det första vi såg var de röda lamporna som talade om att vi kommit i tid för att fira det kinesiska nyåret.

Lyktor för att fira det kinesiska nyåret.

Vi landade runt 05.00 thailändsk tid vilket motsvarar kl 23.00 svensk tid. När vi checkat in så beslöt vi oss för att äta frukost för den vi fick på planet blev inte mätta av. Därefter sex timmars sömn för att slippa känna av tidsskillnaden så mycket. Så i nästa inlägg blir det en liten glimt från Bangkok.

Lite av utsikten från hotellrummet.
Annons