Om mig

Jag är nybliven pensionär med stort intresse för resor, böcker, natur, matlagning, shopping och inte minst barn och barnbarn. Vi är några vänninor som gärna åker iväg på turer som jag planerat, bland annat har vi varit i Kina, Thailand, Spanien, m.m. Med familjen åker vi gärna till Thailand och ibland blir det kortare turer med barnbarn. Jag är även intresserad av natur, i synnerhet den norrländska med sina vidder och fantastiska ljusskådespel. När det gäller matlagning finns intresset i familjen, min mamma var väldigt duktig och nu har min son tagit över mycket av hennes kunskaper och förädlat.

Bokintresset är stort, att få läsa en stund varje kväll är oerhört berikande och avkopplande. Men sist och inte minst så har jag fyra barnbarn i olika åldrar och dessa håller mitt shoppingintresse levande, så det är inte pensionärsattiraljer som gäller. Nej snarare är det Foki´s blogg som jag följer med intresse.

Hoppas att ni som läser min blogg skall få möjlighet att ta del av lite tips, recept och tankar som jag skriver ner.

Annons

8 tankar på “Om mig”

 1. Lisa Dahlström skriver:

  Såg din blogg, trevlig läsning om Huay Yang.Vi är två mammor med varsitt barn som funderar ppå att resa till Huay Yang under januari-februari 2013. Barnen skall i så fall gå på Sanuk-skolan som du säkert vet finns där.
  Vi vill hyra något boende med två sovrum och i övrigt gemensamma utrymmen. Närhet till skolan (gångavstånd) är ett plus. Har du några tips om villa eller lägenhet som du kan rekommendera (som inte kostar en förmögenhet)?
  Tacksam för svar.
  Mvh
  Lisa Dahlström

 2. Hej! Hittade dig först på reseguidens forum.
  Och jag måste bara få fråga hur du löste det med visum till Kambodja tillslut? Jag reser dit ensam genom Laos och är lite orolig för hur det funkar. Men såg nu att ni flög till Kambodja, så ni kanske fixade det på flygplatsen? Eller hur gjorde ni?

  Kul blogg! Jag ska tipsa min mamma om den, hon blir pensionär om ett par år och vill ut och resa och tror att hon är ensam om det hehe 🙂

  Jättetacksam för svar och kul att läsa om din resa!

  mvh Christina

 3. Hej ! Kul blogg massa roliga tips och jag inser när jag läser att vi trots några år emellan verkar ha väldigt många intressen gemensamt! Jag undrar om du har en mail adress som jag kunnat skriva till dig på?
  Trevlig kväll!
  Varma hälsningar
  Agnes

 4. Tove Lindgren skriver:

  Hej Solsi,
   
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
   
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.
   
  Mvh, Tove

 5. Eva Olofsson skriver:

  Trevlig blogg du har!
  Har försökt kommentera ett annat av dina inlägg men lyckades inte.
  Jag och min man är också rekativt nyblivna pensionärer och bor på Van Ravi residence.
  Eva O på Van Ravi

 6. Hej Jag såg in kommentar och jag har varit inne på din blogg, tycker den var trevlig så den kommer jag att följa. Vi köpte huset för nästan 13 år sedan, Orhid 4 men nu var det ett tag sedan sist.

 7. Lennart Svensson skriver:

  Hej, det visar sig att din morfar och min farmor var syskon. Jag har släktforskat tillbaka till 1600-talet. Lämna kontaktuppgifter om du vill byta information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s