Etiketter

, , ,

Rolf har satt upp en så fin advenstgran vid ytterdörren, men det är nog första gången som han förutom gran samtidigt kommit hem med drygt 7 hg gula fina kantareller.

De var så så perfekta och det luktade kantareller i köket hela kvällen.

Den här dagen ägnades åt att irra runt på IKEA samt lite på ett annat shoppingcenter. Fann väl inte så mycket att inhandla, men eftersom sonen tagit sig tid att följa med så var det givande i alla fall. Saffran och jäst till lussebullarna är i alla fall inköpt, men hu, helt fel dag att gå på ICA MAXI, så tätt med folk. Jag är glad att jag har gjort de flesta julklappsköpen för det är inte roligt att trängas med folk i små butiker. Inte stora heller för den delen. Har nu tack vare alla tips fått tag i en Onepice, typ overall, är mycket glad för det. Jag tog en kopp kaffe och det klarades av under avslappnad form, tack vare den här lilla manicken som jag fick av min syster/systerdotter i somras.

En så kallad väskhållare, man fäster den bara på bordet och hänger väskan på kroken. Perfekt, du har väskan i princip framför dig, full kontroll och behöver inte oroas av att den får ben och försvinner. En perfekt present när man vill ge bort en liten pryl.

Så här fint hänger den. Visst är det tufft och inte tar den nån plats i väskan heller. Ikväll börjar På spåret igen, ett trevligt program där man dessutom kan tävla lite för sig själv. Innan dess skall middagen lagas och det blir ugnstekt kycklingfilé inlindad i Serranoskinka. Ha en trevlig fredagskväll alla.