Etiketter

, , , , ,

Dagens nyhet måste väl vara nedkomsten av den lilla prinsessan.

En stolt prins Daniel berättade för media att den lilla prinsessan föddes tidigt på morgonen. Han bad även pressuppbådet om att de unga tu nu skulle få vara ifred ett tag för att få njuta av sin lycka. Nu får vi hoppas att de gör honom till viljes.

Prinsessan föddes på Karolinska sjukhuset i Stockholm och kom ej som brukligt var förr om åren, via storken.

Tänk att hon föddes samma dag som Walt Disney 1939 fick en hedersoscar för den första tecknade filmen som var Snövit och de sju dvärgarna, kanske blir det sju små prinsessbarn?

Vi kommer nog snart att få se foton av den nyfödda i tidningarna, medan vi väntar på det vill jag visa ett annat foto från pressen.

Nämligen det här av fru Gårman, denna övergångsskylt blev fel och skulle inte produceras. Av misstag gjordes några som sattes upp. Anledningen till att den inte klarade provet var att kvinnan har för kort kjol och för yppiga bröst. Fast jag har stor förståelse för att man tycker på detta sätt. Tänk när männen tittar på skylten, får något drömskt i blicken och bara kör vidare. Hemska tanke.

Bokrean besöktes igår men jag skall inte delge er vilka böcker jag köpte, man skall inte blanda hemskheter med glada ting. Nu ser jag fram emot en dambjudning som jag skall gå på ikväll, vi får ta en lite skål för sessan där.