Etiketter

, , , ,

Idag var det svårt att bestämma vilken annons jag skulle tro mest på. Den ena hade följande budskap, ”Starta nu och bli smal till sommaren”. Misstänker starkt att det kräver någon form av motionsliknande insatser. Dessutom startade jag redan förra sommaren och är inte smal ännu, kanske har jag missat något?

När mina ögon flyttade sig till en annan annons i tidningen, denna gång från ICAMAXI. Med stora bokstäver och en färggrann annons stod det, ”Lösviktsgodis endast 19:- per kilo”. Nitton kronor alltså, tala om reapris. Man får dock endast köpa 3 kg per person under de tre närmaste dagarna, men om Rolf och jag handlar samtidigt 3 kg var, så blir det ju 6 kg. Går vi sedan in flera gånger kommer vi snabbt upp i 20 kg, det ni.

Ja vad väljer jag nu, tar jag godiset så behöver jag inte köpa mindre kläder men å andra sidan………….

Påskpysslet har startat, Vanna gjorde två små fina fågelbon med kycklingar i.

Hon konstaterade dock när de var klara att hon egentligen hade tänkt sig dem något större, som skatbon ungefär. Efter att ha sett några skatbon i ett par stora träd, var hon ändock nöjd med sina små.