Etiketter

, , ,

Vilket sött program det var om prinsessan Estelles dop igår kväll. Som en liten saga. Det drog till sig all mediauppmärksamhet, tidningarnas förstasidor tävlade om bästa bilden. Ingenstans såg jag något från gårdagens delprogram av melodifetsivalen, personligen tror jag att ”babushkagruppen” kommer att vinna.

Själv har jag varit på kafferep med f.d.kollegor och det var trevligt som vanligt. Under tiden jag roade mig gjorde Rolf två ”grindar” med nät att ha på uteplatsen, detta så att Bachus kan gå lite in och ut ur huset, utan att rymma sin väg.

Medan Rolf och jag slöat här hemma under eftermiddagen, pågår valet i Egypten för fullt. Hörde just på radion att bilar åkte runt med högtalare, i vilka man ropade; broder och medborgare gör din plikt!  Har de inga kvinnor i Egypten, trodde världen förstått att ordstävet, bakom varje framgångsrik man står en mäktig kvinna. Ja, jag vet att det är moderniserat, förut sa man, förvånad kvinna och det stämmer ju också.

Vill slå ett slag för www.gatubarnnepal.net  Det blir en tillställning/musikfest till förmån för barnen i Nepal 16 juni i Tomnäs utanför Borlänge, läs mer under fliken ”Aktuellt”. Har ni möjlighet gör ett besök, annars passa på att gå in på hemsidan och bli medlem. Kostar bara 100:- per år, men vilken nytta det gör.

Har fått förfrågningar om hur fågelholken med inbyggd videokamera ser ut. Den ser ut som en vanlig holk, kameran är kopplad till en vanlig TV inomhus via en lång kabel. Ni ser kabeln sticka ut från holken på högra sidan av bilden.