Etiketter

, , ,

Nu är det bekräftat, sommaren är här. Detta bevisas lätt eftersom myggorna har kommit, det går inte att öppna ett fönster eller någon dörr eftersom de bokstavligt flyger in. Sticks gör de också, förut om åren har de mest retfullt surrat förbi runt huvudet när man gick ut. Nu anfaller de direkt. Lite tvärtomtiden, vi åker till fjällen för att slippa myggen, förut var fjällen deras favoritort. Värmen verkar dröja vilket inte hindrar glassbilen från att göra sina turer som vanligt.

Bachus blir lika undrande varje gång han hör det plingande ljudet, och glass ja det gillar han. Han funderar på att eventuellt åka på valpträff eller skall vi säga någon form av syskonträff, i augusti. Har suttit och letat på nätet för att hitta ett hotell, pensionat, vandrarhem runt Söderköping där man kan övernatta med hund. Verkar alldeles omöjligt att hitta, dessutom är det sällan det står något om att husdjur får medtagas. Tips mottages tacksamt. Till sist här nedan kommer ett recept på Prickiga drömmar, jag fick det av Björns farmor Alice, för ganska många år sedan, mycket goda.