Etiketter

, , , ,

Idag blev det till allas förvåning, utomhusarbete i trädgården för min del. Det var faktiskt både nyttigt och trevligt. Ibland behöver man ”stilla sig” en stund, för att hinna uppleva det som finns runt om kring. Den här fantastiska pionen föll jag för och ville föreviga, samma tanke hade nog humlan som lät sig väl smaka av blommans nektar.

När man ser ut över en trädgård, tycker man inte alltid att det är så fantastiskt, men tar man en bit i taget kan det se ut som ett vykort. Som i kortet ovan. Hoppas det var lika fint väder denna dag 1568 när Karin Månsdotter kröntes till svensk drottning efter det att hon gift sig med Erik den XIV dagen innan. Som alltid är det en del man även tycker mindre om, som de huggormar som låg efter vägen när en grannarna skulle ut och cykla i kväll, hon vände.

Har full förståelse, jag vände också och gick in, efter några arbetstimmar i trädgården, orsak? Myggor, de sticks inte de bits. Jag tog en närbild och man ser tydligt ett litet hål (som en bubbla) och det blir rött runtomkring direkt. Visst måste det finnas myggor som bits? Någon som vet?

I morgon blir det vilodag men vi syns på lördag igen. Nedan finns det utlovade receptet på Chokladkladdkaka med lakritstäcke.