Etiketter

Denna sommaren har varit lite kall, detta syns inte minst i bärskogen. Kollade runt igår bland en massa blåbärsris, men inte tillstymmelse till vare sig blomma eller kart. Lingonen däremot blommade ganska friskt, frågan är dock ifall de hinner mogna? Hjortronblommorna var inte många och det verkar som om de antingen har torkat lite eller har de fryst. Verkar inte bli det bästa bäråret i år, inte här i alla fall. Däremot var vädret bra och det blev lite tvättning på gammaldags vis.

Det är i alla fall skönt att kunna torka tvätten ute.

Helgdagskvällen firades vid sjökanten, finns det en finare bild än två små barn som njuter av sommaren. Korvgrillning är väldigt populärt. Det blev även bastu och bad i fjällsjön. Den höll säkert 15 grader, många bad blev det.

Korv gillas inte bara av de små, även av de större pojkarna gillar att grilla korv. Ett fint tillfälle till gemenskap, vädret var skapligt, lite sol och cirka 15 grader. Kvällens bild stod Vanna (6 år) för, en ensam fiskstjärt på en sten i vattnet. Lite kul, faktiskt.