Etiketter

,

Efter en tids vistelse i fjällen, med mycket god mat och onödiga sötsaker vågade jag knappt ställa mig på vågen idag. Döm om min förvåning så pekade nålen åt rätt håll. Skall man vara riktigt korrekt, minskade jag nog en 20 kg över natt. Anledningen var att ett plåster trillat av, det bestod egentligen av Vanna. Världens gulligaste barnbarn, som under ett antal dagar varit fastklistrad vid mig, onekligen lite tomt idag.

Snart är det dags att sila granskottssirapen jag gjorde i ordning för ett tag sedan. Burken skulle stå i ett fönster med mycket sol under fyra veckor. Funderade ett tag om jag skulle skicka den till min syster i Texas, där finns det sol och mycket värme. Kanske blir det en annorlunda smak nu, när den är gjord i mörker och kyla. Mörker och kyla skrämmer dock inte stickmyggorna, de trivs fantastiskt bra vår tomt idag. Så jag är inne när myggorna är ute….