Etiketter

,

Scrapbooking är en hobby som jag tycker verkar så rolig. Antar att man måste vara lite idérik och inte vara rädd för att leka med form och färg. Ina funderar på att börja med det, jag tror det passar henne, hon är lite småkonstnärlig. Har planer på att fråga henne om vi inte kan ta en kväll framöver och göra lite julkort. Själv tycker jag det är extra roligt, att få kort som någon har lagt ner lite arbete på, mer personligt i alla fall.

Detta fick mig att tänka på detta album som jag fick av min syster till jul för några år sedan. Det är henne dotter som har gjort det.

Kan ju inte visa alla sidorna, men det är så vackert med alla färger, figurer och klipp. På denna sida är det min syster och svåger som poserar framför granen. Det är klart, korten på de olika familjemedlemmarna förgyller ju också. Vilken bra idé att göra ett eget litet album med kort av hela familjen. Tänk vad kul att få om man bor utomlands, långt bort eller till mor- och farföräldrar.