Etiketter

, ,

Idag vaknade vi till en fantastisk höstdag, det blev fika ute, sedan tog Rolf båten över sjön, den skall vinterförvaras i båthuset. Han passade på att ta en bild ner mot bastun när han gick till båten, här är det mysigt att basta när det är kallt ute.

Väl ute på sjön har man en härlig utsikt mot huset.

Går inte att klaga på utsikten mot andra hållet heller.

Trots det vackra vädret blev det inomhusarbete, älgköttet skulle styckas, förpackas och frysas in. Detta tog nästan hela dagen, när vi var klara blev det två korta besök hos ett par grannar, 5 km och 1,5 mil  bort, men det får väl räknas som grannar häruppe.

 Skrev visst förut om att man hade skjutit tre björnar på ett fjäll en bit ifrån, i går sköt man två till. Slutsats, det är fler björnar här än vad man tror. Bäst att sjunga högt när man går i skogen, blir de inte rädda då, blir de det aldrig. Eftersom det var så mycket praktiskt arbete idag, åt vi en fet, onyttig, men god middag på Idet, ett stamställe här uppe.