Etiketter

, , ,

Idag har Kung Bore anlänt, att han var på väg anade vi redan i går kväll. När tomten kommer kan han ibland skicka sina  tomtenissar i förväg, så att de kan tala om att snart är han här. Vilka Kung Bore skickar i förväg vet jag inte, men de har ett väldigt kyligt sätt när de aviserar hans ankomst. En sak vet jag och det är att han skickar ut Rolf flera gånger under dagen. Det behövs en hel del skottande för att komma åt morgontidningen, att sedan inte posten kan leverera något får man stå ut med. Dagens väder hade inte mycket likhet med Elsa Beskows saga, Olles skidfärd den är mycket mysigare.

9163867982

När jag steg upp klockan 06.30 idag, var det visserligen bara minus sex grader, snålblåsten och snön gjorde dock att det kändes mycket kallar. Vill inte påstå att vägen såg så inbjudande ut.

007.JPG1

Det är så kallat hundväder ute, vad betyder det egentligen? Hunden är med stor säkerhet den enda jag känner, som uppskattade eländet. Han hoppade lyckligt omkring i snömassorna, själv trillade jag två gånger.

008.JPG1Har njutit oehört av att få vara inne och ha en ”pysseldag” i värmen.