Etiketter

, , , , ,

Idag var det helt plötsligt kallt och grått ute, sommarkänslan var puts väck. Har läst i en tidning att shopping kan lätta upp humöret så vi gjorde ett försök. En ny värmande kamin till stugan har funnits med på shoppinglistan ett tag, nu gjorde vi slag i saken. Därefter råkade vi gå förbi en Teliabutik där vi stannade till en stund, träffade en tidigare arbetskamrat vilken just inhandlade en Ipad. Ställde sedan en fråga till expediten angående mobilt modem och vips sala vips hade vi köpt en Ipad. Vill minnas att det inte var många dagar sedan jag sa, Ipad nej det köper jag aldrig.

003.JPG1

Nu bor den här i alla fall. På hemvägen tittade vi in till sonen som med en ängels tålamod ser till att min mobiltelefon fungerar, med all denna teknik är det tur att man har en son som är lite teknisk. ICAMAXI fick besök och där bjöds vi på knäckebröd med sillröra och matjessill, silltårta samt äppelkaka med vaniljsås. Därmed var den värsta hungern stillad och jag kan rekommendera recepthäftet jag fick med mig hem. Här finns recept på de klassiska sommarrätterna. Kan verkligen slå ett slag för äppelkakan. Receptboken kan man beställa på www.milda.se

007.JPG1