Etiketter

, , ,

Vi har i många haft ett mindre elverk som jag inte är så förtjust i, ja det är väl inget fel på det men startkabeln och jag kommer sällan överens. Vi drar åt olika håll kan man väl säga. Nu har vi dock införskaffat ett rejält elverk som trots sin storhet endast behöver en pytteliten fjärrkontroll för att komma igång.

image

Till och med jag klarar de två kommandon som står på den, nämligen on och off. Ett litet tryck och den startar direkt trots alla husväggar som skiljer elverket och fjärrkontrollen åt. Det bästa är att det är så kraftigt och ger så mycket el, driver till och med vedklyven utan minsta problem. Visserligen gillar Rolf att hugga ved, men det ser betydligt trevligare ut när han arbetar på det här sättet. Dessutom är det slöseri på mannakraft tycker jag.

image

Delad glädje är dubbel glädje, ett gammalt visdomsord som stämmer bra. Inte bara det att man har dubbelt så roligt när man är två, det blir även dubbelt så mycket ved hugget och det är man ju tacksam för. Har man inte en tvillingbror som kan hjälpa till, ja då får man väl skaffa sig en, allt är möjligt i dessa tekniska tider.

image

Annons