Etiketter

, , ,

Då har vi haft vår första frostnatt för denna hösten, så småningom blev det dock allt varmare under dagen. Det är fortfarande T-shirt som gäller när man går ut, i alla fall om man har för avsikt att röra  på kroppen. I går var vi tvungna att ha ytterdörren öppen i flera timmar, så att inte våra middagsgäster skulle få värmeslag när de kom. Då hade vi ändå inte haft någon värme på. Det fina med att vädret är så pass bra när vi skriver 12 september, är att det fortfarande går att göra lite roliga saker utomhus. Som att måla huset till exempel.

image

Jag måste väl erkänna att jag endast var behjälplig när det gällde att måla de nedersta två – tre metrarna. Rolf fick ensam nöjet att vara på de högre höjderna.

image

Det blev bra till slut och vi höll oss till samma kulör och färg som huset haft tidigare. Till skillnad mot min systerdotter som igår tankade bensin i sin dieselbil när hon var i Stockholm. Vad hände, jo bärgning, hyrbil, bensintömning och träff med en trevlig kille från försäkringsbolaget. En dyr Stockholmsresa med andra ord. I morgon blir det ny älgjakt för Rolf och en långpromenad för mig och hunden.

Annons