Etiketter

, , , , , ,

Då har den här veckan börjat lida mot sitt slut, det har varit en väldigt behaglig vecka. En fantastisk övergång från sommar till en frisk  och vacker höst har smugit sig in i naturen. När man dessutom vistas på en liten plats i kanten av en sjö vid foten av ett fjäll, då befrias man från en massa självpåtagen stress och annat onödigt. (Det är dock tomt efter barnbarnen) Tror aldrig jag kan se mig mätt på förändringarna som sker i sjön allteftersom vädret växlar.

image

I går tyckte Bacchus att vi skulle ro över sjön (eller om det var husse) flytväst på med andra ord.

image

Mitt ute på sjön dyker han ner i vattnet, tur att det finns handtag på flytvästen så att det går  lätt att lyfta upp honom. Lydig? Det har han ingen aning om vad det ordet innebär, som en extra dusör till mig skakade han av sig vattnet åt mitt håll, min båttur blev med andra ord ganska blöt.
Idag har skylten älgjakt pågår lyst hela dagen, vilket innebär promenader, skvaller med grannarna och sista avsnittet av The Paradis, på TV för min del. Vilket fint romantiskt slut på en trevlig serie. I kväll blir det lite reportage kring konungens fyrtio år som regent, hoppas bara att det är gjort med lite proffsig journalistik. Är onekligen trött på alla trista inslag om vem som gjort vad, mänskliga misstag och övrigt skvaller som många verkar gotta sig i. Måste säga att jag blev förvånad över reportagen på alla nivåer när det gällde Obamas besök. Huvudnyheten var trafikstockning i Stockholms innerstad och vad då??? Jag har suttit i timmar i bil i Bangkoks centrum, orsak vanlig måndagstrafik. Det man kan utläsa är, tänk vad bra vi har det, när trafikstockning i Stockholm bli en riksnyheter på alla nivåer.

Annons