Etiketter

, , ,

Surt sa räven om rönnbären, nu kan jag inte bekräfta att det är så eftersom jag vare sig sett rönnbär eller räv här uppe i norr. Däremot fick jag ett tips från vår granne här, hon berättade om sockersura bilar. Det handlar förstås om Sveriges mest köpta bil, de sega goda från Ahlgrens men att de fanns som sötsura visste jag inte. Eftersom jag inte tycker man skall uttala sig om sådant man inte själv är säker på, kände jag mig manad att inhandla en påse.

image

Så rätt hon hade, man stoppar inte bara en i munnen utan flera bilar åt gången. Vips är påsen slut och jag har fått ett nytt favoritgodis. Nu läser nog min  syster i USA detta och ja, jag skall ta med några av Sveriges mest sålda bilar till dig. Annars har dagen till stor del tillbringats inomhus och detta på grund av höststormens debut och ett kraftigt regnande, på fm kom det 25 mm och bäckarna har börjat vidga sig rejält.

image

Visst kan man se en väldig skillnad i naturen nu och för tre veckor sedan, björkarnas grenar är nu nästan kala, men allt har sin tjusning.