Etiketter

, , , , , ,

En riktigt god fortsättning på julhelgen önskar jag alla som läser denna blogg, ja alla andra också naturligtvis. Igår var det julafton och det blev ingen blogg, dagen ägnades åt julfirande. I Sverige är det julafton som är den stora dagen men i många länder är det dagens datum som anses vara den viktigaste. För många är julottan en av de viktigaste göromålen på juldagen, själv har jag blivit lite lat med åren även om jag tycker den är en fantastiskt fin upplevelse. Det får bli kyrkobesök i morgon i stället.

017.JPG1

Adventsgrisen är nu uppäten, den sista biten gick i går. Man vet dock aldrig vad som väntar runt hörnet, i det här fallet var det en julgris så sockerbehovet är säkrat för en bra tid framöver.

054.JPG1

Traditioner är ju till för att följas och just nu tänker jag på våra grannar som skapat en sådan. De ger nämligen vår hund ett gosedjur varje julafton och vad jag kan säga är att vår hund inte blir någon gosehund när han får den. I det här fallet handlade det om en gosegris.

007.JPG1

Ingen idé att försöka ta den ifrån honom, detta är enda gången på året då han visar att det är han som bestämmer (tror han). Lycklig är han i alla fall. Nu skall vi fortsätta fira jul med tända ljus, julgran, kvällskaffe och dessutom fira att vår sonhustru idag fick komma hem från sjukhuset och fira resten av julen med familjen i Thailand.

029.JPG1