Etiketter

, , , , ,

Idag firar Estlands sin nationaldag till minne av självständigheten från Ryssland 1918. Dessutom kommer den svenska OS-gruppen hem från Sotji med inte mindre (jag tror) 15 medaljer, inte illa. Nu är det dags för svenska folkets hyllningar till hjältarna, dessvärre är flyget försenat och landar först kl.19.00. Otur för alla som ställt in sig på firande i Kungsträdgården vid samma tidpunkt, de får väl värma sig med åkarbrasor.

006.JPG1

Något annat som är gott att värma sig med är en god kycklingpanna, detta är receptet från den vi blev bjudna på när vi var i Västerås. Receptet kommer från en tidning men jag vet inte vilket år det klipptes ut.

Vill man ha den hetare går det att ta i lite chili, den är även utmärkt att frysa. Bra att ha när det kommer oväntat besök. Jag har haft i 3/2 dl soya/kycklingfond för smaken o färgens skull.

IMG

Annons