Idag blev det mer turistande, en tur till Orsa björnpark. Mycket givande då det fanns tillfälle att lyssna på en bra och innehållsrik information om de många djuren (se bild nedan). Det var även roligt att se hur väl de blev omhändertagna med stora hägn, sysselsättning med mera. Det  kändes bra med de gedigna stängslen och jag var glad att vi befann oss på rätt sida om dem när vi såg den här stora tigern.

image

image

Då vi befann oss så nära Fryksås passade vi på stanna till för att se de vackra gamla husen samt äta våfflor på ett litet värdshus, önskemål från barnbarnen. Vi fick även njuta av en enormt kraftig regnskur som garanterat gav vatten åt hela Orsas befolkning för flera veckor. Ikväll är det dessutom Orsayran så vi kommer att få lyssna till en massa olika musikstilar men det berättar jag om senare.

Annons