Etiketter

, , , ,

Nu blev det ett stort hopp bakåt i tiden, faktiskt ända till 1950 -60-talet Vi blev lite överraskade när vi gick där på Karsborgs museum, helt plötsligt kom vi in i en nostalgiavdelning. Väldigt trevligt att se så mycket som man kände igen. Teakmöblerna, fåglarna på väggen och dukningen som var lite ”modern” just då.

585.JPG1

I sådana här koppar har jag druckit många koppar julkaffe. Don Pedrobryggare var omåttligt populärt och tänk vad man kände sig ”inne” när det fanns en sådan i hushållet.

584.JPG1

Unga grabbar i tuffa frisyrer och gärna med blazer och skjorta fanns det gott om då, visst är det snyggt. Det spelades Beatles på hög nivå och om man inte vågade se Psyco så fanns ju alltid Audrey Hepburn

583.JPG1

Moderna brödrostar i rostfritt och klumpiga våffeljärn, rejäla och slitstarka saker. Ja det var tider det. Då fanns det inga stora varhus att gå till och frossa i den nyaste tekniken. Men det var en kul idé att spränga in den här utställningen mitt i all försvarshistoria.

587.JPG1

Annons