Etiketter

, , , , , , ,

Med tanke på att allting är vitt, vitt, vitt skulle man lätt kunna tro att det är tråkigt att se samma miljö hela tiden. Nej tvärtom att se de snöhöljda fjällen sticka upp bakom en något gles granskog är fantastiskt. Det finns nog inget som kan vara mer avslappnande än att ta promenader och se nya överraskningar varje dag.

Igår såg vi några fotspår i snön, idag såg vi några som såg helt annorlunda ut. Vi gick bet på dessa, någon som vet? De ser ut som konturen av ett kattansikte med två öron som sticker upp.

Här är jag dock tvärsäker, är inte detta skoterspår så säg?

Även detta är jag säker på, måste med tanke på djuret som syns där vara hundspår.

Våra goda vänner och grannar är inte så förtjusta i snön och vistas gärna någonstans där det är varmare så här års. Men när grönskan börjar titta fram ja då kommer dom hit. I år lär det nog dröja med tanke på den snömängd naturen gett oss i år. Ser ni deras hus i mitten på bilden bakom ett träd. Man kan verkligen undra när denna snö kommer att smälta.

Däremot förstår jag att de längtar hit under sommaren, grönska, porlande bäckar, snöklädda fjälltoppar och röding i sjön. Inte att förglömma den friska luften, det sägs att där det finns träd med mycket skägglav är det frisk luft. Det här trädet som nästan ser spöklikt ut är onekligen klädd med mycket skägglav. Så det är nog sant.

Annons