Etiketter

, , , ,

Så var det dags för vintertid igen, det känns alltid skönt att få denna extra timme även om jag ibland funderar på varifrån den tas? Kommer den att räknas av i slutänden tro? Jag tror att alla utom katten förstod att denna ändring av tid skulle innebära en timmes extra sömn, men inte han. Väckte oss som vanligt vid sextiden för sin dagliga morgonpromenad för att sedan ”knacka” på altandörren efter en halvtimme, förvissad om att frukosten skulle vara serverad. En väldigt lat men trevlig katt. Gör dessutom skäl för namnet Maxi.

Själv hade jag onekligen uppskattat den där extra timman sömn eftersom jag kom lite sent i säng. Först såg jag det första nyinspelade programmet om Downton Abbey, tycker engelsmännen är så skickliga på att göra välinspelade serier. Det slutade inte med detta program eftersom TV1 även visade första delen av Boardwalk empire, det var en väldigt bra start så jag är rädd för att det kommer att bli många sena lördagskvällar framöver. Ikväll kommer det ju en ny serie ”Allt för Sverige” som handlar om svenskättlingar på besök för att hitta sina rötter. Men jag är rädd för att det inte kommer att hålla samma kvalité som programmen igår.

Dagen skall i övrigt ägnas åt packning inför resan till Corralejo i morgon. Där har vi aldrig varit så det blir en ny upplevelse. Eftersom jag skall ha en tolv- och en femtonåring med mig lär jag få se lite annat, än om Rolf och jag hade åkt själva. Det kan vara kul, hunden får ju dessutom all uppmärksamhet från husse själv under veckan, vilket han älskar. Det vill säga hunden. Avfärden blir tidig, vilket kom mig att tänka på när vi åkte från Bangkok och Noa som ju då var lite yngre somnade på bagagevagnen. Hoppas detta inte upprepas i morgon. Bilden talar för sig själv.

Annons