Etiketter

, , ,

Måndag och början på en ny vecka, det är alltid spännande eftersom man aldrig vet vad den kommer att bjuda på. Det är regnigt, på sätt och vis är det bra eftersom man slipper halkan. Igår stod det en tillknycklad bil en bit bortåt vägen, vet inte vems men får hoppas att det gått bra för den som körde den. Själv skulle jag ju shoppa lite igår och det gick smärtfritt, har faktiskt börjat köpa lite julklappar och hoppas därmed slippa julstressen. Det är bra på många sätt bland annat för att man då kan få sina köp inslagna så vackert. Det går ju bra när det inte står en massa stressade personer bakom.

Visst blev detta vackert, det är Cervera som gör så fina paket. Passade även på att köpa smörknivar som jag lovat min systerdotter i USA att skicka över. Hon köpte så fina ”svenska” handdukar m.m när hon var i Sverige i somras. Det skall bli julklappar till hennes medarbetare men hon glömde köpa smörknivarna. De kommer nu.

Tog med lite blågula band så att det inte råder någon tvekan om var de kommer ifrån. Lite mer besök i affärerna skall jag prova på onsdag, försöker nämligen hitta ”Onepice” i storlek 140 men det verkar omöjligt. Någon som vet var de finns, hör gärna av er. Overallerna är inte direkt vackra men måste vara sköna på vinterkvällarna tror jag.

Söndagskvällen tillbringades i vanlig ordning framför TV:n, vi skulle ju spela in ”Allt för Sverige” när det väl var gjort funkade inte DVD:n. Hoppas det kommer nån repris för det är så bra och jag vill gärna att min syster i USA skall få se det. Eftersom min fingertopp inte har läkts ordentligt ännu får julbaket anstå ett tag.

Fotot tog jag idag på morgonen.Passa på att njut av de vackra färgerna som är kvar i naturen snart är det bara svart o vitt. Apropå vitt så är vitmossan till adventljusstaken på plats.