Etiketter

, , , ,

Har just kommit hem från min bokcirkel med oknytt, fast nu har vi ju setts förut så de är väl inte okända längre. Vi gjorde en annorlunda sammanfattning av boken vi läst, Familjegraven. Det gick till på följande sätt, på ett bord låg svartvita fotografier i A:5 storlek, motiven var olika, djur, skog, hav, människor, ja allt möjligt. Var och en av deltagarna fick gå fram och titta ut ett kort (ej ta det) och när alla gjort det satte vi oss ner igen. Därefter skulle man knyta sina tankar kring boken till fotografiet, inte helt lätt men det blev bra och en kreativ annorlunda beskrivning av det vi läst. Kanske går det att använda inom andra områden?

På bordet hade någon ställt en vas med nyplockade ringblommor, inte kan man tro att det är 22 november då?

Till nästa gång skall vi läsa ”Sirila män sökes”, tittade lite i den och måste säga att det verkar bli en riktigt trevlig läsning.

Vinn biobiljetter till nya Pirates!

Hundpromenaden för idag är avklarad och min arm är slut för han drar fortfarande ganska mycket, en yngre granne som bor efter vägen förbarmade sig och tog över. Hon var verkligen duktig på att få honom att gå så som hon ville. Tror jag skall boka in några lektioner där. Middagen idag blir enkel, färdigköpta Raggmunk med stekt fläsk. Den blir lite reducerad då jag tänkt tre raggmunk per man men efter att hunden lyckades nå över hela köksbänken så blir det bara två per man i stället. I morgon blir det kaffestund på Ofvandahls konditori.