Etiketter

, , ,

Har haft min egen friskvårdsdag idag, nästan en mil på cykel i motvind, 40 minuter på löpband och efter det en fruktstund bestående av färsk mango. Inte illa, kul? Nej. Nyttigt? Ja.

Presenten från Marianne o Christer som vi fick i fredags, får vänta med att avsmakas till påsk, även om den frestar mig redan nu.

Det är inte bara förpackningen som är läcker utan även innehållet.

Här vankas det små söta chokladbitar i en fin ask och fruktgelébitar i en genomskinlig ask.

Små söta praliner fanns det också.

Allt kommer från Ladurée som är en fransk affär med konditori. Finns på flera ställen i Europa och just nu är de kanske mest kända för sina Macarons (de små söta kakorna av marängtyp). Skulle ni vilja prova dem, inte omöjligt. Om inte Mohammed kommer till berget, så får berget komma till Mohammed.

Med andra ord så kommer Ladurée att öppna en butik i Stockholm, i slutet av april. Visst är det otroligt, för några år sedan var vi Kenya, köpte där några souvenirer i trä. Ett par månader senare var vi på promenad i Gamla stan i Stockholm, vad hittade vi där? Jo, samma saker importerade från Kenya. Med andra ord du behöver inte resa ut i världen, den kommer till dig.