Etiketter

, , , ,

Det är något nytt i naturen varje dag nu, alltid lika intressant att se sig omkring. Såg idag att sälgen var väldigt utslagen, så pass att det inte lönar sig att ta in den. Annars är det väldigt vackert med sälg och påskliljor med tanke på den annalkande påsken. Utearbetet i trädgårdarna har startat och grannarna börjar titta ut från sina vinteriden, de ruvar inne under vintern och man undrar ibland om de bor kvar?

Tomtar och ljuslyktor tas bort och ut kommer sommarprydnaderna. Vår granne är inte så förtjust i sin grannes (blev det krångligt) trädgårdsprydnad.

Förstår inte varför? Antar att det kommer blommor i den, för annat bruk kan det vara lite knepigt att klättra upp. Kanske är jag benägen att hålla med närmsta grannen. Tittade lite vad som just nu förgyller vår tomt.

Ack så ensam och på fel sida om rabattkanten, men så vacker i sin enkelhet. Det är nog så att, var sak har sin plats.

Eftersom det småregnar blir det lite muffinsbak men först skall jag ge Noa lite fika. Han är hemma från skolan idag eftersom han hade 39.4 i temp igår, lite lägre idag. Han är dock fast besluten att gå till skolan i morgon, hur mycket feber han än har. Det är nationella prov som han inte vill missa. Han är lik sin pappa, han skulle till skolan hur sjuk han än var. Men som sagt Noa prövar nån metod för snabbt tillfriknande, gipset på armen har tagits bort, så nu vill han vara med i fotbollsmatchen mot Brommapojkarna på lördag.

Glöm inte Kjelles matresa i Asien, på TV3 i kväll. Han är på Phuket men jag tror även i vår by Huay Yang i Thailand och lagar mat samt bevistar ett bröllop.