Etiketter

, , ,

Idag börjar jag med ett stort grattis till Rolf som fyller år. Vi började firandet med att han gick ut med hunden och jag gjorde i ordning kaffet. Därefter fick han en liten kaffestund och några presenter. Böcker ingår alltid när vi ger varandra något, eftersom vi båda gillar att läsa, konsumerar mycket litteratur. Idag fick han den här,

känner inte till författaren, men har läst att den skall vara bra.

Alla hundpromenader nöter på handskarna, så det blev en tillökning även där.

Dessa var i renskinn, tyckte det kunde vara bra eftersom det var skinn från ett djur det inte är jakt på.

Då det utlovade snöovädret dök upp, inte ofta meteorologerna har haft rätt i vinter. Men idag prickade dom rätt. Hund o husse är på spårkurs, jag är hemma och skall fixa mat. Med barn o barnbarn kan det blir runt 14 personer, lite svinn får man räkna med. Noa kommer i alla fall, för hans efterlängtade fotbollsmatch blev inställd, på grund av snöoväder. Det får alltså bli lite barnvänlig mat, i morgon kommer jag att visa menyn och kanske något recept. Nu får jag skynda mig, och det är bara 268 dagar till julafton, inte undra på att man blir stressad.

Annonser