Etiketter

, , ,

Igår när vi var på ICA och handlade tyckte Rolf att vi skulle köpa fyra trisslotter, sagt och gjort. Den manliga expediten frågade om vi önskade välja lotter själva eller om han kunda plocka ner fyra lotter från ställningen. Det fick han och när han sedan överräckte dem sa han, här är fyra garanterade vinster. Ja man kan inte klaga på servicen på ICA, det var vinst på alla fyra, inte mycket men vi fick igen vad de kostade och några kronor till. En lite rolig upplevelse.

En annan rolig historia jag fick mig till livs igår var denna. En vännina och hennes man åkte iväg på en golftävling med övernattning. På morgonen tog hon fram sina två stärkande tabletter samt makens, dessvärre tappade hon makens på badrumsgolvet. Eftersom hon ansåg att golvet var rent, tog hon upp tabletten och la fram den till maken. Efter att de ätit en god hotellfrukost gick de upp på rummet, maken blev trött och ville vila. Vilket han gjorde, i nästan tre timmar. Frun erinrade sig då att hon haft en gammal sömntablett i neccesären, denna hade trillaut ut på golvet och visade det sig, förväxlats med makens tablett. Kontentan blev, en skön förmiddagssömn och en utebliven golftävling. Dessvärre skrattade jag väldigt gott när jag fick höra det.

Idag köpte jag en ny resemadrass till hunden, eftersom han skall tillbringa tre veckor på Bromskogens kennel (hos sin mamma,) tänkte jag han skulle få en snygg bädd med sig. Ja han gillade den, men den är inte snygg längre efersom det tog honom knappt fem minuter att tugga sönder det ena handtaget. Men han är gullig ändå.