Etiketter

, , ,

Grått, grått och grått är det idag. Regnet har småstrilat hela dagen, det är bok- och brasväder. Vi tog dock en liten tur för att se hur det gick på ”loppiset”, det verkade gå ganska bra. Antar att att när det är dåligt väder ute, är loppisbesök ett bra nöje. Storvreta vann SM guld i innebandy i går kväll, det är tredje året, så det är väl på plats med en gratulation.

Sara Broos har nyss haft långfilmsdebut med filmen ”För dig naken”, den handlar om hennes gudfar, Lars Lerin. Lerin har nu en del utställningar runt om i landet, för tillfället är det några dagar kvar på hans utställning i Uppsala. Hans tavlor är rent otroliga. Hur denne lite udda konstnär kan måla tavlor, där man som betraktare inte kan avgöra om det är en målning eller ett fotografi, är för mig en gåta. Vi såg en fantastisk utställning i Värmland för ett par år sedan när vi bland annat även besökte Mårbacka.