Etiketter

, ,

Avresan till Thailand gick bra, Bachus har sin egen semester på Väddö och Maxi vinkade av oss på förmiddagen.

Själva flygresan var bekväm, med god mat, en bra bok och lite sömn, därefter var vi framme.

Det  var först kycklingspett med gurksallad och jordnötssås och en liten drink. Därefter kom det en förrätt bestående av havets läckerheter.

Efter varmrätten som bestod av Wallenbergare med tillbehör, blev det kaffe och Sachertårta, sedan var vi garanterat mätta. När vi kom fram, gick det fort att få taxi till hotellet, vilket ligger mitt i centrum. Det är faktiskt Thai air och Tahailändska turistbyrån som bjuder oss på två nätter, på ett fyrstjärnigt hotell, inklusive frukost. Ett specialdesignat hotell, lite udda men trevligt. Vi tog en liten shoppingrunda på stan efter att vi installerat oss.

Rolf väntar troget vid ingången till de affärer han själv inte är så intresserad av. Eller så träffar han nån bekant att prata med. Dagen gick fort och efetr lite shopping och en god middag skall vi nu sova en stund och sedan blir det stadstur i morgon igen.

En söt liten affär inne på varuhuset Zen. En kvällsbild innan vi knyter oss.