Etiketter

, ,

I natt kan man nog säga att vi somnade ovaggade, var ganska trötta dels efter resan och dels efter allt springande på stan. Vi åt en god middag i hotellrestaurangen och efter det gick vi ut i den lilla trädgården och drack ur våra vinglas. När vi vaknade blev det frukost.

Den kunde man inta klaga på, onyttig men god. När klockan var tio var det dags att gå ut igen. Skall se om jag kan hitta ett par Converse till Ina. Det var drygt 38 grader varmt mitt på dagen och det krävdes en hel del dryck, såväl kall som varm. Det jag gillar med Bangkok är det enorma utbudet av olika sorters kaffe.

Många olika sorter blev det idag, men det här slog alla rekord, sött och starkt på samma gång.

Men en special med chokladsmak satt inte heller helt fel. Bangkok har naturligtvis massor av sevärdheter men är även en enorm shoppingstad.

Till slut och i den sista affären för Cónverse hittade vi Inas vinröda skor, betonas kan att de är äkta, och köpta i en affär som endast saluför detta märke. Än så länge kan man se, både det gamla och det nya ultramoderna Bangkok.

 Här en skräddare som har trottoaren som sin arbetsplats. På nedanstående bild ser man en modern dekoration inne på exklusiva Gaysorn Plaza, där vi för övrigt åt en mycket god pasta på Bar Italia.

Efter att gått igenom många varuhus, burit många shoppingkassar, samt visat ett enormt tålamod drog vi oss mot hotellet och Rolf fick en välförtjänt vila på hotellet.

Det var han värd efter tio timmars rundvandring. Inte minst med tanke på allt kryssande i en enorm trafik.