Etiketter

, , , , ,

Igår var det dags för ”Blodomloppet” det var över 12 000 personer som deltog, bästa prestationen gjorde helt klart Vanna, hon var fantastisk, 5 km på 36 minuter när man är sex år, det är inte dåligt. Hon var yngst bland damerna i den 5 km gruppen. Noa hade lite besvärligt med benet, eftersom han blivit ”stämplad” under fotbollsträningen tidigare på em. Det hindrade honom inte från att springa. Han klarade 1 mil på 51 minuter, något längre tid än i fjol, men bra för en 12-åring. All denna motion får mig att tänka på nyttiga saker och hur olika det är fördelat vad gäller dessa.

Jag skördar rabarber hos grannen och tycker det är fantastiskt, för några veckor sedan skördade jag bananer i trädgården i Thailand.

Det är dock inte lika gott att göra paj på bananer, men exotiskt känns det att ha dem i trädgården. Igår fick jag dock några bilder från min syster, här kan man prata om exotiskt. Vilket persikoträd.

Förstår nu när jag ser bilden att skörden måste varit enorm, det är min systerdotter Lisa som har vågat sig upp på stegen.

Det hänger bra många persikor på en kvist, kan tänka mig att det måste dofta ljuvligt. Trädet, ja det växer på min systers tomt i Texas.

Ja nog vattnas det i munnen när man ser en sådan hink full med solmogna persikor. Nu hoppas jag bara att jag får ett bra recept som jag kan använda när vi får hit våra, förmodligen spanska persikor i augusti.