Etiketter

, , ,

Tog en liten sväng med hunden på vägen som går efter sjön. Det finns en dam som bor här i närheten, hon tycker det är kul att måla och göra figurer, som hon ställer ut lite här och var i skogen. Lite roligt är det allt att upptäcka dem, och inte minst hunden tycker det är kul att nosa på dem. Tog kort på några som jag visar er.

Den här som ser ut som en stor säl, måste hon ha haft ett hårt arbete med, för att få fram munnen och ögat. Det är ju trots allt sten och ett hårt material hon holkat ur.

Små tomtetroll, vilka ser lite misstänkta ut om man avläser Bachus betende. Jag tror faktiskt att även han tycker det är roligt att hitta figurerna på olika stenar.

Vi fann även en flugsvamp som såg riktigt fin ut. På bilden till höger står det ett gäng små spöken, de har tydligen tagit sig upp på stenen med hjälp av stegen. Man ser dock inte deras stora runda ögon på bilden.

Här är ytterligare en liten gubbe som Bachus nosar på. Det är ju faktiskt ett trevligt initiativ att ställa ut dessa figurer, ganska enkla men gläder säkert alla som går förbi och ser dem. De dyker ju trots allt upp på en skogsväg som ligger långt från ära och redlighet, som det heter. Dessutom tips på ett kul pyssel för alla barn under sommarlovet, lite fina stenar och lite hobbyfärg är allt som behövs. Skall nog göra några med Viggo och Vanna, de gillar att pyssla. Figuren nedan får vi nog avstå från, blir nog svårt hitta en bra stubbe.