Etiketter

, ,

Tänk att man kan sakna en fyrbent krabat bara efter några timmar. Oftast springer han runt fötterna på mig, och tittar så bedjande med sina stora bruna ögon att jag sätter kaffet i halsen.

Så hände det igen, att han blev dålig under natten och måste uppsöka djursjukhuset.

Han är nu inlagd, den lilla stackaren, med dropp, smärtstillande och annat som vi hoppas skall göra honom pigg igen snart. Tomt är det men vi är glada att vi har ett sådant bra djursjukhus att tillgå. I kväll får husse ta en promenad utan Bachus, som förhoppningsvis sover igen sin förlorade nattsömn.

Själv får jag trösta mig med Roomboter Stroopwafel. Det är en typ av sirapskakor, består av två rånliknande kakor med en kolaliknande sirap mellan. Finns dessvärre inte i Sverige. Vi fick dem av vårt främmande från Holland, efter att ha smakat dem känner jag att det är dags att boka en resa dit. De var beroendeframkallande,dessvärre.