Etiketter

, ,

Idag har vi varit på födelsedagskaffe, passade bra att ha eftermiddagsfika eftersom det var en sådan fin sensommardag. Vi köpte med en tårta för att underlätta för födelsedagsbarnet, det blev chokldamoussetårta från ICAMAXI.

Vilket visade sig vara helt onödigt, eftersom det luktade nybakta bullar samt att det dessutom tronade en vacker rosa tårta på bordet. Den var fylld med grädde blandad med banan och jordgubb. Mycket god, dessutom vacker med sin arbetade blomma som dekoration.

Behöver väl inte säga vilken som smakade bäst. Det kan man väl säga, var en bra sak denna dag. Vad är då en dålig sak? En dålig sak kan vara när man frågat om priset på vad det kostar att byta vindskivor på två sidor av ett hus, svar från företaget efter att de inspekterat det hela blev 3 700:-. Bestämde då att även byta en mycket kortare bräda på en mindre gavel, beräknade då priset till 4 500:- kanske? Två man dök upp arbetade 6 timmar varav 1 timma lunch. Räkning kom 12 200:- i detta ingick 23 timmars arbetstid??  Var har etiken hos en del förtag tagit vägen??? I sanning en dålig sak.