Etiketter

, , , , , , , ,

Ho Chi Minh staden eller Saigon, ja båda benämningarna används, därför skriver jag Saigon i fortsättningen. Innan jag börjar berätta om vår vistelse där tänkte jag skriva om en annan sak. Igår skulle jag boka boende i Leksand för en helg i december och gå på tomteland, det visade sig vara lättare sagt än gjort. Det var julmarknadshelg och ishockeyhelg samtidigt, vilket gör att de flesta rum var upptagna. Detta kom mig att tänka på hur fort tiden går. Snart är vi inne i advent och det är många aktviteter vi skall hinna med. Som ni kanske har märkt, är jag ganska ”kräsen” när det gäller hotell, de skall ligga centralt, ha trevliga rum, serviceinriktad personal och så vidare.

Med tanke på detta vill jag gärna tipsa er om http://www.hotellgloben.com det är en webbadress där man enkelt kan boka hotellrum nära globen. Mer centralt kan man väl inte bo i Stockholm, det är nära till Globen eller Ericsson Globe som den numera heter.

Snart är det dags för julkonserter och allehanda uppvisningar i Globenarenan, men julmarknader, tetaterföreställningar med mera drar mycket folk till Stockholm. Bor man nära Globen har man nära till det mesta, men framför allt har man shoppingen runt knuten. Det är så här jag bokar mina hotell när jag skall ut och resa. Bara  skriva (om jag skall till Stockholm) http://www.hotellgloben.com för att hitta ett hotell nära och vips har jag fått upp en enkel ruta på skärmen. Fyller i mina önskemål och jag har nästan på sekunden flera förslag på bra hotell, här är några exempel. Clarion Hotel Stockholm, Globen villa B&B, Quality Hotel Globe med flera.

Eftersom det är så många som är ute och reser vid den här årstiden vill jag gärna dela med mig av hur jag gör när jag bokar rum. Har fått en del frågor om var jag hittar alla bra hotell. Svaret är enkelt jag hittar bra adresser och det är företagen bakom dem som hittar hotellen åt mig. Så alla ni som skall besöka vår huvudstad i vinter här är ett tips åt er. I morgon nosar vi lite på Saigon.