Etiketter

, , , ,

2 016.jpg1.jpg1Inte är jag väl precis någon fjällhund, en hund som för tillfälligt är i fjällen kan jag hålla med om. Visst är det skönt med ren luft, vita vidder där jag kan springa hur långt som helst om det inte varit så mycket snö. Dagarna har väl i stort sett varit ganska lika. Jag brukar varje morgon ta några försiktiga kliv ut i snön för att kolla läget. Tycker jag att vädret är OK kanske jag tar en tur med scootern oftast får husse följa med.

2 049.jpg1

Det är ganska mycket snö här, upp mot en meter och jag är inte riktigt så hög. För att lätt ta sig till vedboden har husse grävt en labyrint, den är riktigt kul att springa i.

2 021.jpg1

Naturligtvis går jag på längre rundor, husse tror att jag skall utöva min hobby den här veckan. Men aldrig, visst ser jag att det är harspår jag är väl inte dum heller, vill han se vart de leder får han gå själv. Jag går åt mitt håll.

2 056.jpg1

Husse o matte vill gärna passa på att pimpla, för min del gillar jag inte det. Är väl inget nöje att sitta stilla i flera timmar och stirra på en lina. Dessutom gillar jag inte fisk, den kan de ge till katten därhemma. Nej när det är så här kallt, att man måste hålla alla fyra tassarna i luften när man springer, då tar jag hellre en skön tupplur.

2 022.jpg1