Etiketter

, , , ,

135.JPG1

Idag tog jag och hunden en härlig promenad på den här skogsvägen, temperaturen låg på minus 18 gradert och solen sken så vackert från en klarblå himmel. Härligare och vackrare kan det knappast bli, men bakom kröken längst bort stod Rolf och väntade vid bilen. Vilket betydde att det var dags för hemfärd. För ovanlighetens skull var det väldigt lugnt på vägen, förutom att bilarna saknades var vägen för det mesta torr och fin. Resan hem gick med andra ord bra även om det är en konstig känsla att man kan befinna sig med 70 mil avstånd, mellan morgon och kväll.

Idag begravdes prinsessan Lilian i slottskyrkan, eftersom jag inte har tillgång till TV i bilen bestämde jag mig för att följa den via radio. Dessvärre var det P4 extra och Harald Treutiger som ansvarade för sändningen. Måste säga att jag reagerade på det ”slarviga och nonchalanta” språket. Exempelvis, vi sänder från prinsessan Lilians begravning, häng med oss dit. eller programmet sänds vid 13.00 snåret. Även kommentaren om Prinsessans kompis Roger Moore. Kommentaren om att prinsessan Madelens förlovning hade den inte gått väl fort, hörde inte hemma där. I början av programmet fick vi höra att Treutinger skulle lotsa radiolyssnarna genom gudstjänsten, vad fick vi höra, 3 minuter av själva griftetalet, därutöver bara en massa pladder format av en bedrövlig nonchalant svenska. Synd att man inte för dagen hade låtit några av alla de duktiga programledare som finns fått göra programmet.