Etiketter

,

Vissa dagr händer det mer konstigheter än på andra dagar.

Idag till exempel dök det upp två nummer av tidskriften, När & Fjärran i brevlådan. En mycket trevlig tidning, det är bara det att jag inte har prenumererat på den. Så frågan är, vem betalar den?

En annan sak var att telefonräkningen för min mobil dök även den ner i brevlådan. Vid närmare granskning visade den att jag skickat inte mindre än 20 stycken sms till Ryssland den senaste månaden. Nu funderar jag väldigt på, till vem och varför. Jag känner ingen där och jag har inte i medvetet tillstånd sänt några sms dit. Efter kontakt med Telia har jag blivit lovad att få hemsänt till vilket telefonnummer dessa sms har sänts. det skall bli väldigt spännande att se.

Vid ett besök hos ett par bekanta låg denna mysiga servett vid min tallrik, visst är den härlig? Jag kan bara instämma det är likadant för mig.

IMG