Etiketter

, , , ,

Idag är det dags för den lilla pappersdockan att åka hem till sin skola i Texas. Med sig har han lite fotografier samt några anteckningar om vad han har fått se under sin vistelse i Sverige. Kan bli kul för eleverna i hans skola att på detta sätt få höra om hur det är och ser ut i olika delar av världen. En kul grej som jag hoppas någon klass härhemma tar efter. Eftersom det är vinter och vi var i Lappland fick han naturligtvis pröva på att ”pimpla”.

041.JPG1

Resultatet blev dock noll, kanske gillar inte fisken att komma upp på land när det är runt 30 grader ute. Fika är ju populärt i Sverige och många som kommer hit vill gärna prova detta. Här fick han följa med till Guntherska konditoriet och prova på en riktigt svensk Semla. Antar att de som sett mig fotografera denna docka måste fundera på om jag har alla hästar hemma. Nåväl det blir inte fler foton nu och Stynley är på väg hem, allt är normalt igen.095.JPG1