Etiketter

, , , , ,

Idag kom solen och den blåa himlen tillbaka, morgonen startade med 32 grader i skuggan och ett kylslaget bad i poolen. Vi tog en liten promenad på 30 minuter, vilket räckte för att bli ordentligt varm. Njöt av den vackra omgivningen på husområdet och kom överens om att besöka Rolfs favoritrestaurang, Verandah.

0 036.jpg1

Kanske är det inte riktigt sant, han har många favoritrestauranger i Huay Yang. De växlar från kväll till kväll. Vad gäller maten är även den väldigt bra på många ställen, så sanningen är nog snarast den att omväxling förnöjer. Här på Nishaville är restaurangen så vackert placerad, det är en fröjd att sitta och njuta av utsikten.

0 007.jpg1

När vi kom hit första gången för nio år sedan och såg denna genuina fiskeby, kunde vi inte för vårt liv tänka oss att vi så småningom skulle gå på en restaurang som dessutom visade upp så exklusiva ”ladiesroom”.

0 024.jpg1

Då fanns det endast enkla små restauranger med visserligen supergod äkta thaimat, men i övrigt mycket enkla. Här började vi vår middag med Bruchetta med tomatsalsa, parmaskinka och gravad lax?

0 016.jpg1

Därefter lätt Rolf sig väl smaka av Fish and Chips, det var dock mycket nyanställd ovan personal, vilket gjorde att varmrätten kom före entrérätten. Det ordnade sig dock.

0 019.jpg1

För ovanlighetens skull var det minst ett femtiotal bilar på parkeringsplatsen, detta berodde säkert på att många thailändare var här och firade thailändska nyåret. Det serverades en supé i en sperat byggnad till dem.

0 011.jpg1

Restaurangen har sedan 7 veckor fått en ny Resort Manager som heter Christopher Cribbs, han kommer närmast från Miami. Det är en trevlig man som säkert kommer att göra sitt yttersta för att Verandah skall fungera perfekt inför nästa säsong. Vackert är det i alla fall, god mat serveras och utsmyckningarna är fantastiska.

0 023.jpg1

Annonser