Etiketter

, , , ,

Vitsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår..  Ja, jag vet det är likadant varje år, men varje år blir jag lika fascinerad av dessa blommors enorma mångfald. De växer i stora fält, en del har fem kronblad en del åtta, ja alla är de på sitt sätt olika. Visst har våren kommit, men idag är jag nog mer benägen att tycka att sommaren har kommit.

004.JPG1  Ni vet maskros och tjärdoft, om det inte skulle behövas sådana mängder skulle jag gärna plockat några hinkar maskrosblommor för att göra lite maskrosvin, javisst ja det är ju inte tillåtet så då får det väl vara.

002.JPG1

Inköp av stolpar och nät har gjorts och om Rolf lyckas lista ut hur de skall sättas upp, kommer det att bli en perfekt lekplats för vår rackarhund. Han ser med spänning fram emot utvecklingen.Ser fram emot när det kommer ägg i fågelboet gör däremot jag just nu, titta så fint det har blivit på ytterligare ett dygn.

013.JPG1