Etiketter

, , ,

Att ärlighet varar längst är något som har inpräntats i oss redan som barn, fast ibland vet jag inte om det stämmer. Här är ett exempel, varje dag när vi har ätit säger Rolf, det här var gott. Har man hört det varje dag i flera år börjar man tvivla på dess trovärdighet. Idag serverades det färsk pasta med en krämig sås smaksatt med basilika och parmesanost.

002.JPG1

Det var enligt min smak gott, dock gjorde jag ett misstag då jag köpte en svensk typ av Parmaskinka. Det visade sig att när man stekt den hastigt (för att bli knaprig) blev det lite av saltsill över den och då menar jag salt. Döm om min förvåning då Rolf säger, det här var inte gott. Som sagt bara att le tappert, ärlighet varar längst eller hur?

Några som tycker mat är gott är dessa individer.

009.JPG1

Nu är de som stora bollar och ögonen är öppna nästan hela tiden. Näbbarna har blivit smalare och fjäderskruden är nästan utväxt. Inte många dagar kvar innan de kommer att prova sina vingar.