Etiketter

, , , , , ,

Vissa dagar flyter bättre än andra, denna dagen har varit en sådan. Nästan folktomt i affärerna, IKEA fick vi till största delen ha för oss själva. Magert inköp, dessvärre tjänade inte heller ICAMAXI någon större summa på oss. Hunden har bara rymt en gång idag och kom då hem efter en liten stund.

Nästan grannen har sett en huggorm, det tycks vara hennes öde och jag är väldigt glad att det inte är mitt. Ormar och jag kommer inte så bra överens. Kaffe med Budapestbakelse var något som Rolf kände för och det precis när jag bestämt mig för att göra sockeruppehåll (ett annat ord för bantning). När det gäller sötsaker är min karaktär obefintlig. Vi har i alla fall haft ett fint väder, kanske är det för att sonhustrun fyller år idag och hon är värd en fin dag. Även min systerdotter fyller år idag men hon har oturen att fira den på Akademiska sjukhuset och jag hoppas det blir kortvarigt.

En vacker blombukett är de värda och alla andra som fyller år idag, visserligen har jag redan gett bort den till Bosse i Västerås en gång. Men kvalité varar som bekant.

023.JPG1