Etiketter

, , , ,

Idag blir det glassreklam, även detta tillhör en av sommartraditionerna. Glass ”kiosken” Tre Toppar i Träslövsläge i Halland är känt vida omkring på västkusten.

0 047.jpg1

Det spelar ingen roll vilken dag eller vilken tid man kommer det är alltid kö. Inte heller kan man missa den eftersom den ligger nästan i slutet av vägen som går in i Träslövläge. Mittemot ligger Restaurang Lejet och i hamnen finns en del fiskebåtar. Det går även att bada inne i ”byn” långgrunt och fint.

0 048.jpg1

 Glassarna finns naturligtvis i olika storlekar, favoriten för Rolf är hembakt rån, tre kulor glass, vispgrädde och varm hjortronsylt. Detta är en stressig arbetsplats på sommaren och tjejerna som gräddar rånstrutarna har det hett om öronen.

0 049.jpg1

Ser det inte frestande ut så säg? Ina och jag valde naturligtvis att ha skum på våra (som smält marchmallovs). Kaloririkt och gott

0 056.jpg1

Annonser