Etiketter

, , , , ,

Verkar vara smarta älgar här uppe i norr, trots att det finns tydliga spår efter dem lite här och var, lyser de med sin frånvaro. Det är klart på en av jaktmarkerna sköts det en stor björn för ett par  dagar sedan. Måste kännas lite nervöst att gå runt med hundar och bara vänta på att bamse skall dyka upp. Här hjälper det inte ens om man har solsken i blick eller blåbär att muta med. När jag var ute på hundpromenad i dag gick jag förbi den här myren, tänk jag tycker alltid att det verkar vara riktig björnmark. I fantasin kan jag riktigt se en björn kika fram mellan buskarna.

image

Lite längre efter vägen såg jag det fina jakttornet som byggdes förra året, även det var tomt.
Jägaren var väl hemma och åt, men fortsätter det så här lär det inte bli någon älgbiff i höst.

image

Vi får nog nöja oss med köttbullar på IKEA

Annons