Etiketter

Idag har jag varit och lyssnat på ”lågstadiekören” där Vanna är med och sjunger. Roligt att se hur barnen lägger ner hela sin själ i att framföra sina sånger på såväl svenska som engelska. Texterna idag var utvalda med tanke på världens barn och det var väldigt fint att höra dem.

För övrigt har kylan slagit till ordentligt och det var minusgrader i princip hela dagen. Hos oss har det inte hänt något speciellt, katten har mest legat under soffan för att få vara i fred och hunden har sprungit en mil i skogen. Han såg tre älgar under tiden plus fem till på sin sena eftermiddagspromenad, de vågar sig fram nu när älgjakten i princip är över. Vanna stannar hos oss tills i morgon så det blir inte mycket tid framför datorn, med andra ord blir det bara en önskan om en trevlig lördagskväll till alla.