Etiketter

,

Ting tar tid är ett uttryck skapat av Piet Hein och det stämmer otroligt bra. Tankar tar tid, att forma dem tar tid och att genomföra dem tar tid om det nu är sådana tanker.

Just nu försöker jag att inför en resa packa en väska och jag kan garantera att det tar tid, vad är viktigast att packa, hur skrymmande kan det vara och vad får det väga. Ni märker att det är stora frågor som man kan kämpa med länge, vilket jag gjort. Enda trösten är visdomsorden ovan, dessvärre sa aldrig Piet Hein hur lång tid ting skall ta. Kanske ljusnar det efter resan.

För övrigt är det en mörk fredagskväll som förgäves försökt visa sig från den ljusa sidan genom att låta några enstaka snöflingor singla ner på marken. Själv har jag roat mig genom att låta hunden fånga en repknut vilket han är väldigt duktig på (godismutad, hunden alltså). Ena grannen har fått en ny kattunge kallad fröken X i skrivande stund och en annan granne har fått en ny hund lilla Irma så visst händer det trevliga saker i stugorna på landet.

1385161_10151908633147552_947511354_n.jpg1